28 Şubat 2016 Pazar

Dps Nasıl Artar?

Dpsi artırmadan önce elimizdeki silahı hangi gs ye bascağımıza karar vermeliyiz. Eğer antiğe gideceksek yapmamız gereken gs 65 dir. Ama antikle uğraşmam diyorsan gs ni 65in üstüne çıkardıktan sonra stat atmaya başlamalısın. Peki çarın dpsini neler artırır görsel şekilde inceleyelim.




Oyunda silaha stat attığımızda gelebilecek iki çeşit gümüş yıldız vardır. Bunlardan 1.si benim silahıma gelen kritik oran ve hasardır.





Diğeri ise silah atak ve hızı yıldızıdır. En değerli yıldız diyebiliriz. Eğer silahınıza bu yıldız geldiyse hasarınızı 1,5 kat artırabilir.  İkinci önemli olansa mücevher soket sayısıdır. Soket sayısı ne kadar fazlaysa o kadar çok kritik hasar taşı takılabilir. Yani kritik hasarda dps artırır. Yani genel bi sıralama yaparsak silahta gümüş yıldızlar dışında kritik oran, kritik hasar, silah atak değerleri bulunursa dps artar.
Peki silah dışında dps artıran itemlerden bahsedelim. İkinci sırada yüzük vardır. Yüzüğünüzün gs si ne kadar yüksek olursa o kadar avantajlısınızdır. Peki yüzük neden önemli onu yazalım. Yüzüğünüzde kritik oran ve hasar değerleri mevcuttur. Eğer resimdeki gibi bi yüzüğünüz varsa yani kritik hasar ve oran değerleri aynı anda geldiyse dpsiniz o kadar çok artar.


Son olarak kanattan bahsedelim. Kunoichi dışındaki karakterlere atak hızı buflu kanat gelmektedir. Kanada gelen buf hiç bi şekilde değişmemektedir. İlk satın aldığınızda ne varsa o şekilde kalır. Kanada maks. %15 atak hızı bufı gelebilir. Eğer 15'e yakın bi buf değeri geldiyse dpsinizde bu oranda artar.




Bize Destek İçin Takip Butonuna Tıklamayı Unutmayınız:)