13 Mart 2016 Pazar

Fazla Vakti Olmayanlar İçin Minimum Yapılması Gereken Günlük Görevler

Darkness Reborn oyununda iyi seviyelere gelmek için çok boş vaktinizin olması lazımdır. Ama her zaman müsait olamazsınız. Bu nedenle minimum vakitle günlük hangi görevler yapılabilir görsel anlatalım.
Oyunun içerisinde kalpler aslında günlük görevlerin en önemsizi diyebiliriz. Ama en kolay yapılabilenidir. Enerji ve bilet ihtiyacı için kullanılabilir. Bu nedenle bu görevi yapmak önemlidir.






Bence günlük yapılabilecek en önemli görevlerden birisi element zindanı görevidir. En büyük sebebi evrim taşını bedava elde edebilmenin tek yoludur. Vaktiniz varsa çıkabileceğiniz kata kadar çıkın. Evrim taşlarını toplayın.





Oyunun en önemli görevi vs sıralamasıdır. Ama iyi sıralara gelmek için çok zaman harcamak gerekir. Ama vaktiniz yoksa günlük minimum 10 maç atmaya çalışın. Hem sıralamada gerilere düşmenin önüne geçersiniz. Hemde hafta sonunda fazla miktarda sol kazanırsınız.





Yukarıdaki görevlere ek bir çok görev yazılabilir. Ama minimum vakitte yapılabilecekleri yazdığımız için sadece bunlarla yetindik.
Bize Destek İçin Takip Butonuna Basmayı Unutmayınız:)

4 yorum:

  1. Runik mağaza hakkında bilgi pls (teacherman)

    YanıtlaSil
  2. Yaklasmakta olan eventler ve indiirm eventlerine blogun bi kismini ayirsan 10 numara olur ..

    YanıtlaSil
  3. Yaklasmakta olan eventler ve indiirm eventlerine blogun bi kismini ayirsan 10 numara olur ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O konu hakkında bilgimiz olmaz. Çok özel günlerde bildirimler gelir. Onlarıda oyuna giren herkes görebilir.

      Sil