17 Mart 2016 Perşembe

Rünikler Ne İşe Yarar Ve Hangi Rünik Setlerini Dizmeliyiz?

Rüniklerin amacı itemlerin dışında ek defans veya atak artışı sağlamasıdır. Bunların dışında bekleme süresi düşüşü sağlar. Her rüniğin farklı işlevleri vardır. Mesela kararlı rünikler set dizildiğinde defans verirler. Zaman rünikleri dizildiğinde bekleme süresi düşüşü sağlar. Delici rünikler dizildiğinde vs de defans delme artışı sağlar. Güçlü rünikler dizildiğinde bosta atk artışı sağlar.
Öncelikle rünikleri nasıl elde ederiz ondan bahsedelim. Düşmüş labirentten çıkabildiğimiz kadar kat çıkıp hafta sonunda sıralamamıza göre belirli miktarda toz elde ederiz. Rünikleri elde etmenin tek yolu tozlarla satın almaktır. Bu nedenle tozları biriktirip rünik mağazasından satın alabiliriz.




Resimdede göründüğü gibi rüniklerde itemler gibi birleştirilebilmektedir. Bu sayede efsane rüniklere kadar gidilebilir. Mağazaya gelmesini beklemektense birleştirmek daha mantıklıdır.







Size en çok faydası olan rüniklerden bahsedelim. Sırayla bos'ta ve vs' de yararımıza olacak rüniklerden bahsedelim;
VS' ye Uygun Set
Resimde gördüğünüz delici kuvvet rüniği yani diğer adıyla kırmızı rünik vs de en çok hasar veren skil haricindeki diğer adıyla ultinin dışındaki tüm skillere atak artışı verir. 







Resimde gördüğünüz delici imha rüniği yani diğer adıyla mavi rünik vs de en çok hasar veren skil yani diğer adıyla ultiye atk artışı verir.







Resimdede göründüğü gibi set dizmenin faydası vs mod def. delmesini belli oranda artırmasıdır. Peki seti dizerken nasıl dizmeliyiz ondan bahsedelim. Vs de her skilde aynı oranda hasar artışını istiyorsak 2 mavi 2 kırmızı dizmeliyiz. Ama ultiyi her zaman atamicamız için 3 kırmızı 1 mavide dizebiliriz. Tercih size kalmış.



BOS'a Uygun Set
Resimde gördüğünüz Güçlü Kuvvet Rüniği yani diğer adıyla kırmızı rünik bos'da en çok hasar veren skil haricindeki diğer adıyla ultinin dışındaki tüm skillere atak artışı verir. 






Resimde gördüğünüz Güçlü İmha Rüniği yani diğer adıyla mavi rünik bos'da en çok hasar veren skil yani diğer adıyla ultiye atk artışı verir.







Resimdede göründüğü gibi set dizmenin faydası bos akını atağınızı belli oranda artırmasıdır. Peki seti dizerken nasıl dizmeliyiz ondan bahsedelim. Bos'da her skilde aynı oranda hasar artışını istiyorsak 2 mavi 2 kırmızı dizmeliyiz. Ama ulti daha çok hasar verdiği için 4'ünüde mavi dizebilirsiniz tercih size kalmış.



Önemli 1. Not: Her karaktere ayrı ayrı 2 set dizebilir. Yukarıda verdiğimiz set örneklerini dizebiliriz. Bos'a girerken bos için hazırladığınız rüniği, vs'ye girerkende vs için hazırladığınız rüniği seçip girebilirsiniz.
Önemli 2. Not: Set dizerken rüniklerimizin cinsi aynı olmalıdır. Örneğin biri epik rünikse diğerleride epik olmalıdır. 

Bize rünikler hakkında yardımlarından dolayı serko65'e teşekkür ederiz:)





Bize Destek İçin Takip Butonuna Basmayı Unutmayınız:)

9 yorum:

  1. Birşey soracam 50 lvlim ve 5k dpm var baya ezik durumdayım büyücüyüm bide silahımi nasıl parlatabilirm ates - yildirim falan nasil oluyor levelmdeki herkesin silahi oyle parliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş paylaşımlarda efsane silah nasıl yapılır ve hangi seti dizmeliyim konuları var onları iyice okuyun. Eğer takıldığın yerler olursa tekrar sor.

      Sil
    2. Sizin sayenizde oyunda çok iyi yerlere geldim teşekkürler Darkness Hocam :)

      Sil
  2. boss birsekilde kesiliyor zaten boss runigi gereksiz burada verilmis bilgiler eksik. yapmisken tamamini yazsaymissiniz. iki cins runikten bashedip orneklemissin digerlerinide ornekleseydin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm serverlarda hangi rünikler tavsiye ediliyorsa onları yazdık. Kafamıza göre yazmıyoruz. Fikirlerinizi alarak yazıyoruz. Fazla bilgiyle şişirmekte istemiyoruz. Gerekli neyse o.

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Sayenizde runik mağazasindakilerin nereye gittiğini öğrendim
    Nick : ExpertArts

    YanıtlaSil
  5. Full delici kuvvet runigi dizmek istiyorum sence dogru mu ?

    YanıtlaSil