21 Şubat 2016 Pazar

Evrim Taşı Ve Evrim Güçlendiriciler Ne İşe Yarar Ve Nasıl Elde Ederiz?

,
Evrim taşı ve evrim güçlendiricilerine itemlere gs basarken ihtiyacımız oluyor. İlerliyen gs seviyelerinde evrimin başarı yüzdesi düşmektedir. Bu başarı 100'e ne kadar yakınsa evrimin gerçekleşme ihtimali o kadar yüksektir. Ama siz şansınıza güveniyorsanız düşük yüzdelerde basabilirsiniz. Nedeni ise güçlendiricilerin çok masraflı olmasıdır.



İhtiyaç duyulan evrim taşlarını elde etmedin üç yolu vardır. Birincisi kolay ve ücretsiz olandır. Element zindanındaki katları temizlemektir. Her 5 katta 1 evrim taşı kazanırsınız. Günlük katlar sıfırlanır.





İkincisi zor ve ücretsiz olandır. Hafta sonunda sıfırlanan element zindanında dereceye girmektir. Derecede ne kadar üst sıralardaysanız o kadar çok evrim güçlendirici kazanırsınız.




Üçüncüsü ise kolay ama ücretli olandır. Belirli miktarda solü vererek evrim taşlarına sahip olabilirsiniz. Mağazanın çeşitli bölümünde fiyatları mevcuttur.




Evrim güçlendirilere ise 2 farklı şekilde sahip olabilirsiniz. Birincisi zor ama ücretsiz olandır. Haftalık bos akını sıralamasında dereceye girerseniz belli oranda evrim güçlendirici ödülü alırsınız. Miktarları resimde mevcuttur.




İkinci yol ise kolay ama ücretli olandır. Mağazanın çeşitli bölümünden belirli miktarda soller karşılığında alabilirsiniz.






Bize Destek İçin Takip Butonuna Basmayı Unutmayınız:)


12 yorum:

  1. Silahın gs sini ne kadar yükseltirsek destansı yaptigimizda o kadar iyi olur dimi ?

    YanıtlaSil
  2. Antige neden destansı yazdım bilmiyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anladım kardeşim:) Soruna cevap verirsek mesela direk 70 gs antik silah yapmak istiyorsan 6 tane 70 gs efsane silaha ihtiyacın olacak. Bu nedenle 65 gs de antik yapmak en mantıklısı:)

      Sil
  3. bide rünler hakkında bilgi verirmisiniz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O konu hakkında yazımızı hazırlıyoruz. Takipte kalın.

      Sil
  4. Antigin gs si yükseliyomu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki yükseliyor. Maximum gs 80 itemlerin.

      Sil
  5. Admin birde kolay efsanevi nasıl elde edilir konusu açar mısın?

    YanıtlaSil
  6. Pvp çarları için nasıl elde edilceğini yazarız uygunsa onaylayın yazalım.

    YanıtlaSil
  7. Kardeşim mesela efsanevî silaha ceviricez epikleri hepsinin aynımi olması lazım epik silahların ve nasıl ceviriyoruz

    YanıtlaSil
  8. Admin iki sorum olacak birincisi imparatorluk setinde alt taraftaki silah atak ve atak hizi falan onlarin hepsini nasil devreye koyabiliriz birtanesinde silah atak atak hizi acikken set yukseltmede yukselttim o acikken oda kapandi ikinci sorum ise yuksek gs olan silahlardaornegin gs90 olan silahin birinde DPS 70 bin ken ayniseviyede 80 bin ve 90 bin olarak değisiyor o nasil oluyor sadece silah dps sinden bahsediyom mucefhersiz

    YanıtlaSil