19 Şubat 2016 Cuma

Çarımı Hangi Levele Kasmalıyım?

Oyunu belli başlı levelleri var. Sebebi ise vs deki eşleşmeler. Vs modunda iki tip eşleşme vardır. 15-49 level arası bi eşleşir. 50-65 level arası ayrı eşleşir. Bu sebepten dolayı 4 farklı level tercihi vardır.
Bunlar sırasıyla 20 level, 35 level, 50 level, 65 level dir. Bu level lerin tercih sebeplerinden bahsedelim.

20 levelin tercih sebebi vs lerde maksimum 49 levelle karşılaşmasıdır. Şimdi diceksinizki 49 levelin pasifleri ve skilleri full açıktır. Çok rahat ezer. Ama aslında öyle değil. Bu oyunun şöyle bi kuralı var aynı güçlere sahip 20 ve 49 level çarlar karşılaştığında 20 levelin defansı 49 levele karşı çok fazladır. Oyun pasif ve item farkını burda kapatmıştır.Ama 20 level çarı 49 level çara göre çok daha uzun zamanda kasarsınız. Sebebi 1. seviye bosa girilmesidir. 1. seviye bosta düşen itemler büyülü itemlerdir(Yeşil item). Yani diyelimki silahınıa gs basıp dps artırcaksınızz Yeşil itemlerle bu aylar alıyor. Bu sebeple çok  tercih edilen bi level değildir. Ayrıca bostan ve vs den alınan puanlar çok düşüktür. ilk yüzlere oynamanız çok zordur. İlerliyen zamanlarda sıkılma ihtimaliniz yüksektir.

35 level kasmak 20 levele göre daha mantıklıdır. En önemli sebebi 2. seviye boslara girebilmesidir. Kısacası burda itemlere gs kasmak çok daha kolaydır. 20 levelde bahsettiğimiz gibi 35 level karakterlerin 49 levele karşı avantajı büyüktür. Bu levelde çok uğraşılırsa (ki işsiz olmak lazım:) vs de ve bossta ilk yüzlere girilebilir. Böyle söylememin sebebi 2. seviye bosstan 1000 puan alınmasıdır(3. seviyede 2000 puan). Uyanmış boslara girilirse tabi dahada artıyo bu puan. Vs de maksimum 22 puan alınmaktadır(yüksek levellerde 41 puan alınabilir.) Ama 35 level çarlarda uyanmuş bosa filan giremezsiniz. Bu nedenleyine tercih sebebim değildir. Ama sağlam 35 levellik pvp çarı çok az olduğundan vslerde ve bosslarda (sağlam çarınız varsa) ezici üstünlüğünüz olabilir. Buda 35 level çarın asıl seçilme sebebidir.

50 level çarlar bence bu oyunun en mantıklı seçimidir.(ki bende 50 levelde kaldım) Sebebine gelicek olursak 20 levelde olduğu gibi burdada 50 levelin 65 levele göre üstünlüğü vardır. Oyunun tüm nimetlerinden faydalanabilirsiniz bu levelde. 3. seviye bosslara girebilirsiniz. Uyanmış boslara girebilirsiniz. Daha neler neler.




65 level çar yapılmasının en büyük avantajı level derdi yoktur. İstediğin zaman haritadaki görevleri yapabilirsin. İstediğin zaman kendi yarığını açabilirsin. Bununu dışında diğer herşey 50 levelde olduğu gibidir.






Bize Destek İçin Takip Butonuna Basmayı Unutmayınız:)

6 yorum:

  1. Hocam bende 50 lwl barı kasiyim 41 DEYDİ çar vs lerde eziliyoz orta seviye boşa giriyoz ordada eziliyoz tabi ustumdekiler nadir item.olduğundan heralde biraz eziklik var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşim ilk yapman gereken kanat satın almak. Sonra 50 lvl olunca sv 3 bos gir sürekli çağırım taşı biriktir. Sonra chatten yardım iste sağlam arkadaşlarla uyanmışa gir. Setini güzelce diz resistlerini tamamla. Vs de güzel bi çarın olur. Sitemizde yazanları baştan sona oku bu arada. Yeni paylaşımlardan haberdar olmak içinde sitemize takip yolla. Youtube sayfamızada abone olmayı unutmayın:) Desteklerinizi bekliyoruz

      Sil
    2. Sagolasin hocam tam destek hep destek

      Sil
    3. :) Teşekkürler Takipte kalın

      Sil