17 Şubat 2016 Çarşamba

PARA İLE SATIN ALINAN HEROLAR

Oyuna başladıktan sonra gerekli görevleri yaptıkça paralar artacaktır. Oyunun iki tür para birimi vardır(sol ve altın). Burda önemli olan ve harcarken dikkat etmemiz gereken para birimi soldür. Oyuna başladık ve yeterli parayla ulaştık ikinci aşama yeni herolar satın alma;
Şeytan Avcısı uzakçı herolardan biridir. Kullanımı gayet zevkli ve kolaydır. Önemli olan rakiplere gerekli mesafeyi koyup uygun konum almaktır. Uygun kombolarla vs de gayet işlevseldir. Resimde görünen miktarda para biriktirip satın alınabilir. Benim tavsiyem gold la satın alınmasıdır. Çünkü sollere ilerliyen seviyelerde çok ihtiyaç olacak.



Büyücü oyundaki tanınan adıyla Mage oyunun en pislik herolarındandır. Uzakçı herodur. Bu nedenle okçudaki gibi gerekli mesafeyi korumak gereklidir. Magenin vs de aktif olmasının sebebi kullandığı skildir. Kıyamet ışını skili mageyi pislik yapan özelliğidir. Skilin en önemli özelliği rakibi kitlemesidir. Ama benim görüşüm ilerliyen zamanlarda sıkıcı bi heroya dönüşebilir. Büyücünün fiyatıda resimde görünmektedir.


Oyuna son güncellemeyle gelen yeni hero Vahşi. Yakın dövüşte çok etkili olan hero vs lerde korku salıyor. Vahşiyi vahşi yapan yarık skilidir. Eğer denk rakiplerle vs girilirse bu skilin tekliyemiyeceği rakip yoktur. Bu heronun en büyük avantajlarından biride satın alındığında direk 30 level olarak başlamasıdır. Heronun satın alma fiyatları resimde mevcuttur.



Not: Eğer herolardan her hangi biri parayla bi kez satın alınırsa bundan sonra tekrar satın almaya gerek yoktur. Ve bi hesaptan maksimum 5 hero açılabilir. Aynı herodan birden fazla açılabilir. Her hangi bi herodan kazanılan gold ve soller tüm herolarda kullanılabilir.
Bize Destek İçin Takip Butonuna Basmayı Unutmayınız:)

2 yorum: