20 Şubat 2016 Cumartesi

Hangi Heroya Hangi Set Dizilir?

Set dizmenin asıl sebebi fazladan can , hasar ve resist vermesidir. Örneğin resimdede göründüğü gibi 6/8 buz seti dizince fazladan tüm elementler direci 150, 600 hp, 80 buz direnci vermektedir.
Herolara göre set dizmenin sebebi skillerin verdiği hasar çeşididir. Mesela mageye zehir seti dizilmesinin sebebi kıyamet ışını skilinin zehir hasarı vermesidir. Bu sebeplerden dolayı her heroya farklı set dizilimi vardır.

Yukardada bahsettiğimiz gibi mageye zehir seti dizilir. Sebebi kıyamet ışını sikilin zehir hasarı vermesidir.  Sadece kıyamet ışını skilinden bahsetmemin sebebi mageyi mage yapan skil olmasındandır. Vs lerde sizde kullanınca fark edeceksiniz. Hasarıda zehirde toplayınca mage durdurulmaz oluyor tabi haliyle.

Kunoichi namı diğer suikastçi karakterede şimşek veya buz seti dizilir. Ama çoğunluk şimşek seti dizmiştir. 


Demon hunter diğer adıyla okçuya buz seti dizilir. En önemli 2 skilinde buz hasarı vardır. Hasarı buzda toplamak çok mantıklıdır. 





Vahşiye ise kesinlikle alev seti dizilmelidir. Skillerinin çoğunluğu alev hasarlıdır. En önemlisi vahşiyi vahşi yapan yarık skili alev hasarı vermektedir. Bu sebeple alev seti şiddetle önerilir.





Savaşçı oyunun en çok rastlanan herosudur. Herkes gibi bizde ilk onu aldık. Bu sebeple oyun içerisinde çok sağlam savaşçı çarlarına denk gelebilirsiniz. Çoğunluğu buz seti dizmektedir. Tabi hepsinde olduğu gibi burdada skil ön plandadır.




Not: Şimdi set dizelim tamamda itemleri nerden bulabiliriz diyenler olabilir. Boslar farklı günlerde farklı element özelliğine sahip olurlar. Mesela zehir elementli silahı, yüzüğü, tılsımı ve kolyeyi uyanmış krogos zehir özellikli olduğunda düşürebiliriz. Geriye kalan miğfer, zırh, ayakkabı ve kolluğu belphegordan düşürebiliriz. Belphegor tek cinstir herhangi bir element düşebilir. Artık gerisi şansınıza kalmış.

Bize Destek İçin Takip Butonuna Basmayı Unutmayınız:)

7 yorum:

  1. Güzel konu olmuş su pwp hakkında da bisiler yaziver lwl sınırı varmı pwp lerde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi levele kasmalıyım kısmında levellerden bahsettim. Bi bak kafana takılan olursa o konunun altına yorumlarını yaz yardımcı olalım. Bize destek amacıyla sitemizi takip etmeyi unutmayın. Youtube kanalımızada abone olun.:)

      Sil
  2. Aga bişey dcem smdi efsanevi lazım bna sen krogos uyanmıs fln diyonda adamlarda efsanevi olunca bn sondan geliom uyanmıs. Desen öle bn sonuncuykende bi cacık vermiyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Varsa büyü düşme ihtimali olan epik itemlerle gir. Sonuncu olsanda illaki düşer efsane item.

      Sil
  3. Aga bişey dcem smdi efsanevi lazım bna sen krogos uyanmıs fln diyonda adamlarda efsanevi olunca bn sondan geliom uyanmıs. Desen öle bn sonuncuykende bi cacık vermiyo

    YanıtlaSil
  4. Vahşi için hangi run yapmam lazım?

    YanıtlaSil
  5. Vahşi için hangi run yapmam lazım?

    YanıtlaSil